top of page

Beau

18 jaar - Didam

Wat is je echt bijgebleven van Jong & Meer?

Sowieso de activiteit zelf! Op een groot scoutingterrein in Didam hebben wij een spelmiddag voor kinderen voor de voedselbank georganiseerd. Wij waren al vroeg in de ochtend aanwezig om alles op te zetten. Waterballonnen vullen, zwembaden opblazen en zelfs een stormbaan! Het was nog een heel gedoe, haha. Sommige dingen moesten wij last-minute nog regelen, of dan ging het niet precies zoals hoe wij het wilden. Overal moesten we zelf aan denken en dat was stiekem best een uitdaging. Dat we het écht zelf konden organiseren maakte het ook wel juist heel erg cool!

Het was ook super tof dat de kinderen van de voedselbank echt durfden te komen. Een jongetje zei dat hij al heel lang niks leuks meer had gedaan en hij vond het fijn dat hij eindelijk weer een keer gratis iets leuks kon doen. Dat ga ik echt nooit meer vergeten. Het was zo mooi dat wij iets voor hen konden doen.

Wat is jouw experience in een paar woorden?

De hele ervaring was echt super nice! Ik vond het zo interessant en leerzaam. Mijn ervaring is dat je dicht komt bij mensen waarmee je normaalgesproken misschien niet zou samenwerken.

Vertel het door!

Puur voor de ervaring zou iedereen een keer mee moeten doen. Ik ging er echt elke week met zoveel plezier naar toe! Het is niet dat je alleen maar doet luisteren naar iemand, maar vooral veel zelf dingen écht doet.

WhatsApp Image 2022-05-26 at 3.39.04 PM (1).jpeg
bottom of page